Ексклюзиви
четвер, 11 січня 2018 13:50

Невідомі спалили авто громадського контролера справи Ноздровської

Невідомі спалили авто громадського контролера справи Ноздровської
Згорілий позашляховик активіста Михайла Ковальчука, який є в контрольній групі по справі Ірині Ноздровської. Фото: М. Ковальчук

У Києві вночі спалили автомобіль Михайла Ковальчука, який є керівником ініціативної групи, що здійснює громадський контроль за розслідуванням убивства Ірини Ноздровської.

Про це він розповів у коментарі "Укрінформу".

"Троє невідомих молодиків вночі облили мій автомобіль, що стояв на парковці, горючою сумішшю і втекли. Все це зафіксували камери стеження. Охоронець парковки на той час кудись відійшов. Коли я вийшов із квартири, все було охоплене димом. Інші автівки чудом не зайнялися", – зазначив він.

Пожежники прибули на місце події дуже оперативно, завадивши можливому поширенню полум'я на 15-поверховий житловий будинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явились фото записки Россошанського, яку він написав після затримання

За фактом підпалу авто правоохоронці відкрили кримінальне провадження. На думку Ковальчука, за підпалом стоять люди, які лобіюють забудову на вулиці Мічуріна, 44.

Юрія Россошанського затримали за підозрою у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської 8 січня. Жінка зникла 29 грудня торік. Її тіло знайшли у річці неподалік села Демидів на Київщині 1 січня. Россошанський свою провину визнав. Пояснив, що вбив Ірину під час сварки на зупинці громадського транспорту у селі.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі спалили авто громадського контролера справи Ноздровської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути