вівторок, 09 січня 2018 21:20

Геращенко розповів деталі вбивства Ноздровської

  Юрій Россошанський люто ненавидів Ірину Ноздровську. Фото: УНІАН
Юрій Россошанський люто ненавидів Ірину Ноздровську. Фото: УНІАН

Юрій Россошанський люто ненавидів Ірину Ноздровську.

Про це повідомив народний депутат України Антон Геращенко у Facebook.

"Підозрюваним у справі про вбивство Ірини Ноздровської є Юрій Россошанський, батько Дмитра Россошанського, того самого, що два роки тому збив на смерть сестру Ірини - Світлану Сапатинську. Він ненавидів Ірину Ноздровську. Він сподівався, що його сина випустять із СІЗО за амністією ще на початку цього року, але Ірина своєю публічною активністю і наполегливістю всіляко перешкоджала цьому, вимагаючи максимального покарання за загибель своєї сестри", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Ноздровської: суд обрав запобіжний захід підозрюваному

За словами Геращенка, 29 грудня, ввечері Россошанський та Ноздровська випадково зіткнулися на зупинці маршрутки в селищі Демидів. Між ними почалася суперечка, під час якої Юрій Россошанський вихопив із кишені саморобний ніж і вдарив ним у горло Ірину.

"Потім він схопив її бездиханне тіло, закинув на плечі і відніс із місця злочину для того, щоб потім втопити в річці, що протікала поруч. Якби Ірина та Юрій не зіткнулися того фатального вечора на зупинці маршрутки, Ірина, найімовірніше, залишилася б живою, але доля розпорядилася інакше", - написав він.

Нардеп додав, що на Россошанського ніхто не тиснув і свої зізнання він зробив добровільно.

Ноздровська кілька років займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатинської, яку 30 вересня 2015 року у селі Демидів на смерть збив племінник глави суду Вишгородського району Дмитро Росошанський.

8 січня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської. Це Юрій Росошанський - батько Дмитра Росошанського.

Зараз ви читаєте новину «Геращенко розповів деталі вбивства Ноздровської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути