середа, 21 жовтня 2020 11:05

Невідомі напали на далекобійника та спалили його вантажівку
3

Під Одесою невідомі напали на далекобійника та спалили його вантажівку. Про це повідомили в Нацполіції Одеської області.

 Невідомі напали на далекобійника і спалили його вантажівку
Фото: od.npu.gov.ua
Одного з нападників затримали за місцем проживання в Одесі
Невідомі напали на далекобійника і спалили його вантажівку

"Наприінці серпня неподалік від Одеси невідомі під загрозою насильства заволоділи фурою далекобійника, який перевозив турецький текстиль, а самого іноземця вивезли до Кіровоградської області й уночі відпустили. Чоловік дістався до найближчої автозаправки, де викликав поліцію" , — йдеться в повідомленні.

Поліцейські з'ясували, що зловмисники перегнали причіп із товаром в Овідіопольський район, а вантажівку – у Білгород-Дністровський і підпалили, щоб приховати злочин.

Одного з нападників затримали за місцем проживання в Одесі. Йому повідомили про підозру й обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Зараз поліцейські шукають другого зловмисника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крадії напали на поліцейського й ударили цеглиною по голові

В Одеській області побили й пограбували в полі мисливців. Спочатку вимагали документи та дорікали, що ті стріляють надто близько до бази відпочинку. Від місця побиття до бази відпочинку – 600 метрів. Саме звідти й примчали троє нападників. Усі нападники були в цивільному. Під'їхали на джипі, а не службовому авто. Тому на вимогу показати документи мисливці спочатку спитали, з ким мають справу. Замість відповіді їх одразу ж почали бити. Один із потерпілих двічі непритомнів просто під час побиття. Другий зомлів уже вдома.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі напали на далекобійника та спалили його вантажівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути