пʼятниця, 04 листопада 2011 13:40

Невідомі намагалися спалити на Чернігівщині школу

Невідомі намагалися спалити на Чернігівщині школу

У селі Лукнів Коропського району Чернігівської області 3 листопада сталася пожежа у приміщенні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Як повідомили у Центрі пропаганди ГУ МНС України у Чернігівській області, першим пожежу виявив місцевий житель, який близько шостої години ранку проїжджав повз школу на роботу. Про подію він повідомив сільського голову, а потім зателефонував до рятувальників.

Пожежники Коропського районного відділу УМНС в області ліквідували пожежу і запобігли поширення вогню на інші приміщення. Постраждалих унаслідок пожежі немає.

Ймовірною причиною пожежі називають підпал. Оскільки під час розслідування причини пожежі встановлено, що одне з вікон ігрової кімнати навчального закладу з боку двору було розбите. На місці події працюють оперативні групи УМНС та УМВС в області.

За останні два тижні у селі Лукнів це вже друга пожежа у закладі освіти. 17 жовтня сталася пожежа у дитячому садочку, який знаходиться на території школи. Тоді через пожежу було вирішено питання тимчасового перебування дітей у приміщенні школи, де 3 листопада знову виникла пожежа.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі намагалися спалити на Чернігівщині школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути