субота, 16 квітня 2016 13:25

Невідомі на Донеччині хотіли підірвати багатодітну родину
3

Фото: npu.gov.ua

У будинок фермера в селі Улакли Великоновосілківського району Донецької області невідомі кинули гранату. Чоловік у лікарні з множинними осколковими пораненнями руки. Вибухом йому відірвало два пальці. Дружини та його трьох дітей у будинку в цей час не було.

"Вибух стався вночі. В результаті замаху численні осколкові поранення отримав 43-річний фермер. Його дружини і трьох дітей, на щастя, не було вдома. Внаслідок вибуху загорівся будинок. Про подію в поліцію повідомили сусіди. Поліцейські з'ясували, що невідомі кинули гранату у відчинені двері. Господар був у кімнаті і не відразу зрозумів, що сталося. Дружина і діти у цей момент знаходилися у родичів по сусідству", - повідомляє прес-служба Національної поліції.

Потерпілого доставили в лікарню міста Курахове. У нього множинні осколкові поранення руки. А також травматична ампутація фаланг двох пальців, переломи.
Правоохоронці шукають зловмисників. Відкрили кримінальне провадження за статтями "Замах на вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб" Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, - довічне позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київських підлітків-втікачів знайшли біля кордону з Росією

За добу поліцейські вилучили у населення 11 гранат, а також пістолети і патрони. Бойові гранати співробітники поліції виявили відразу в трьох районах півмільйонного Маріуполя. Гранати знайшли в покинутому кінотеатрі в сітці з-під картоплі. У безробітного жителя. А гранату Ф-1 та 88 патронів виявила в своєму будинку 80-річна пенсіонерка після від'їзду квартирантів, які знімали у неї житло.

У селі Солодке Мар'їнського району оперативники знайшли схрон з 5 гранат. 29-річний зловмисник сховав їх у печі.

У Торецьку поліцейські роззброїли 37-річного місцевого жителя, який ходив по місту з гранатою. Називав її сувеніром.

Нагадаємо, з початку року поліцейські Донецької області вилучили 1942 гранати, понад 940 снарядів і мін, понад 450 тисяч патронів, 25 кг вибухівки.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі на Донеччині хотіли підірвати багатодітну родину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути