неділя, 17 листопада 2019 02:25

Невідома викрала чужу дитину із садка

Невідома викрала чужу дитину із садка
Жінка намагалася викрасти дитину з дитячого садка Фото: styler.rbc.ua

14 листопада у Дніпрі з території дитячого садка жінка намагалася викрасти дитину. Бабуся дівчинки вийшла слідом за онукою і виявила, що дитина зникла. В сльозах вона звернулася до перехожих. Молодий хлопець дивом встиг наздогнати викрадачку і повернути бабусі внучку. Жінці вдалося втекти.

Про це розповіла Валерія Сердюк в фейсбук-групі "Райончик".

"Близько 17:00 на території 219 дитячого садка була вкрадена дочка моєї подруги. За дитиною до садка прийшла бабуся. Поки знімала бахіли, дитина вийшов з групи на вулицю. Через 30 секунд бабуся вийшла, а внучки вже немає. Повз проходив хлопець з дівчиною, які бачили, як дівчинку виводила з території дитячого садка якась жінка. За словами бабусі, хлопець одразу ж побіг в сторону викрадачки і забрав дитину. Жінка відразу ж втекла".

Дніпряни розповіли про подібні випадки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрадення дитини в Києві: поліція знайшла авто підозрюваного

"Вчора біля АТБ, який в кінці Косіора, до моєї доньки підійшла жінка років 40-45, - написала Linda Kraft. - Намагалася заманити її за будинок, обіцяла там показати кошеня, і дати погодувати його. Дочка не повелася. Дивлюся, на районі загострення".

25 жовтня суд міста Ірпінь Київської області відправив під домашній арешт 26-річну Анастасію Поліщук. За два дні до цього вона вкрала 3-місячного Дениса Туженова в селищі Коцюбинське. Забрала його з візочка і втекла на таксі, доки мати 19-річна Олена зайшла на пошту.

Зараз ви читаєте новину «Невідома викрала чужу дитину із садка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути