четвер, 17 жовтня 2019 18:10

Неповнолітні в масках із балончиком напали на валютника

Неповнолітні в масках із балончиком напали на валютника
На ринку в місті Нова Каховка на Херсонщині на валютника напали троє неповнолітніх в масках. Фото - donday.ru

Вранці 17 жовтня на ринку в місті Нова Каховка на Херсонщині на валютника напали троє в масках. Вони заламали руки підприємцю, бризнули з газового балончика та намагалися вирвати у чоловіка сумку з грошима.

53-річний потерпілий чинив опір, йому на допомогу прийшли перехожі та затримали одного з нападників, двоє інших втекли, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зухвало пограбували валютників

"Затриманого доставили у відділ поліції, де з'ясували його особу. Це 17-річний місцевий житель, у нього вилучили маску. Того ж дня встановили особи двох його спільників, яким 16 і 17 років. Всі хлопці разом навчаються. Вони пояснили, що хотіли таким чином заробити гроші, тому що батьки їх не спонсорують. Жертву обрали не випадково, вони знали, що у чоловіка завжди при собі є кошти", - розповіли в поліції.

У рюкзаку одного з хлопців виявили та вилучили маски з прорізами для очей, газовий балончик та електрошокер. Поліцейські відкрили кримінальне провадження. Підозрюваним у розбої загрожує до 10 років в'язниці з конфіскацією майна.

У Луцьку Волинської області троє невідомих напали на будинок торговця валютою Валентина Федорова. Забрали гривні, долари, злоті та рублі – за загальними підрахунками понад 1 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Неповнолітні в масках із балончиком напали на валютника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути