Ексклюзиви
середа, 14 вересня 2011 12:46

Німець протягом 34 років гвалтував власну дочку

Німець протягом 34 років гвалтував власну дочку

Прокуратура Нюрнберга-Фюрта пред'явила офіційні звинувачення 69-річному пенсіонеру з Середньої Франконії, який протягом 34 років регулярно гвалтував свою дочку, нажив з нею трьох дітей. Обвинувачений визнав сексуальний зв'язок з дочкою, проте стверджує, що все відбувалося за обопільною згодою.

Пенсіонер був затриманий в березні. За даними слідства, він змусив свою дочку побоями вступити з ним в статевий зв'язок, коли їй було 12-13 років. Згвалтування відбувалися кілька разів на тиждень. 46-річна жінка до останнього часу жила в батьківському домі, не маючи сил і можливості піти від батька, який стежив за кожним її кроком.

З трьох синів, яких вона народила від нього, двоє померли. Про подію стало відомо випадково: жінка поділилася пережитим з приставленим до неї чиновником, що займається спостереженням за умовно засудженими. Після цього до розслідування підключилася поліція. Усього обвинуваченому інкримінують 497 випадків згвалтування.

Це не перший подібний випадок у Німеччині. У березні 2011 коли суд Кобленца засудив до тюремного ув'язнення чоловіка, який протягом багатьох років гвалтував свою родину, а також прийомну дочку, яка народила йому вісім дітей. Найбільший резонанс, проте, отримав випадок з літнім австрійцем Йозефом Фрітцлем, який протягом 24 років тримав у сексуальному рабстві свою дочку. Він заточив її в підвалі свого будинку.

Зараз ви читаєте новину «Німець протягом 34 років гвалтував власну дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути