четвер, 20 вересня 2018 08:10

Не здав гроші: у школі розгорівся скандал навколо хлопця з багатодітної сім'ї

Не здав гроші: у школі розгорівся скандал навколо хлопця з багатодітної сім'ї
На Волині розгорівся конфлікт через те, що школяра з багатодітної сім'ї посадили за єдину невідремонтовану парту в класі. Хлопець не здав гроші на нову. Фото - РБК-Україна

На Волині розгорівся конфлікт через те, що школяра з багатодітної сім'ї посадили за єдину невідремонтовану парту в класі.

Вчителька спеціально пересадила його за таку парту, бо їхня сім'я не здала гроші на нову, за словами матері учня Олени Стащук. Однак педагог стверджує, що хлопця пересадили через погану поведінку, йшлося в ТСН.

Стаса Стащука пересадили за невідремонтовану парту на початку навчального року. За словами хлопчика, класний керівник Марія Плацидим пояснила, що не може за таку парту посадити інших дітей, адже вони здавали гроші.

У директорки навчального закладу дана ситуація викликала подив. Бо в класі всього 8 парт, а недоремонтована - взагалі зайва.

Мама учня впевнена, що пересадили сина саме через гроші, які не здали в фонд класу. За словами Олени, 300 гривень для їхньої сім'ї велика сума, адже крім Стаса у них є ще четверо дітей. Старший син вже третій рік воює на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал: у школі буде працюватиме вчителька-терористка

Щоб розібратися в конфлікті, до школи приїхали місцеві чиновники. Заступник керівника Рожищенського райвідділу освіти Василь Масюк запевнив, що буде проведено службове розслідування і будуть прийняті певні рішення.

Скандальну парту з класу винесли і Стас тепер сидить за відремонтованою. А з школярами працює психолог.

На Хмельниччині 10-річний Роман Рута утік з дому від знущань у школі, в котрі не вірили його батьки. Він завів у навчальний заклад молодшу сестру, а сам замість уроків рушив по трасі до села, де колись жив. Здолав майже 10 км, перше ніж його підібрав небайдужий водій.

Зараз ви читаєте новину «Не здав гроші: у школі розгорівся скандал навколо хлопця з багатодітної сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути