середа, 31 жовтня 2018 18:10

Не витримала горя: розповіли про жінку, яка повісилася біля мертвих дітей

Не витримала горя: розповіли про жінку, яка повісилася біля мертвих дітей
У селі Болотниця Талалаївського району на Чернігівщині поховали 3-річного Максима, 6-річну Софію та їхню матір 37-річну Людмилу Сінєбок. Від чого померли діти - поки невідомо. Жінка - повісилася. Фото - ТСН

Сьогодні, 31 жовтня, в селі Болотниця Талалаївського району на Чернігівщині поховали 3-річного Максима, 6-річну Софію та їхню матір 37-річну Людмилу Сінєбок.

Напередодні вранці їх знайшли в мертвими в будинку, який винаймали в райцентрі. Слідів насилля на тілах Максима та Софії не виявили. А жінка вкоротила собі віку – повісилася на бильці ліжка, де спали діти.

Людмила кілька днів не відповідала на телефонні дзвінки. Це занепокоїло її старшого сина, 18-річного Леоніда, який гостював у баби. Він і знайшов своїх рідних мертвими. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіли місцеві мешканці.

"Дітки лежали в ліжку, накриті ковдрами. Наче спали. А Людмила - на підлозі, петля з еластичного бинта буза закріплена за бильце ліжка, де були малі", - розповідає сусід Сергій Обух.

Востаннє родину бачили у суботу. Тоді жінка назбирала грибів і мала консервувати. Підозрюють, діти могли отруїтися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік та його 8-річна донька загинули за загадкових обставин

"У коридорі стояли всі речі, акуратно зібрані та спаковані. Так, наче готувалася до чогось. Але в те, що могла б убити дітей – не вірю. Люда над ними трусилася, любила без тями. Може виявила, що діти мертві, не витримала горя і таке собі зробила", - додає інша сусідка.

Ще однією з версій трагедії є те, що Людмила мала кредитний борг у банку, за словами місцевих. Тому скоїла вбивство й самогубство від безвиході.

Від чого померли діти – встановить експертиза. Її результати будуть відомі щонайменше за 2 тижні. Поліція проводить слідство.

Софія Сінєбок мала вроджену ваду серця. Усі кошти родини йшли на лікування дівчинки. Тому Людмила взяла кредит у банку. Вчасно повернути борг не змогла. Жінці щодня телефонували та погрожували через це. Тому могла зважитися на такий крок за словами її матері, Наталії Макаренко.

Зараз ви читаєте новину «Не витримала горя: розповіли про жінку, яка повісилася біля мертвих дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути