середа, 30 січня 2019 12:15

"Не відомо, чи вийде з коми" - розповіли про стан потерпілих у потрійній ДТП

"Не відомо, чи вийде з коми" - розповіли про стан потерпілих у потрійній ДТП
На трасі Одеса-Овідіополь зіткнулися маршрутка, фура і легковий автомобіль. Загинуло 2 людей, ще 4 отримали травми. Фото - od.npu.gov.ua

Розповіли про стан потерпілих у потрійній ДТП, яка трапилася на автошляху Одеса-Овідіопіль. Там зіткнулися маршрутка "Одеса - Кароліно-Бугаз", фура і легковий автомобіль.

31-річний водій маршрутки потрапив до лікарні в стані коми, з переломами і множинними травмами, повідомив головний лікар міськлікарні №11 Микола Турчин.

"Вдалося стабілізувати тиск пацієнта, проте з коми він поки так і не вийшов. У нього переломи гомілки і тазу, а також безліч інших пошкоджень. Травми тіла виліковні, а ось чи вийде він з коми і коли - прогнозувати складно ", - сказав Турчин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В автозак із арештантами влетіли 2 машини

У другого потерпілого діагностували легкі забої. Після обстеження медики відпустили його додому. Ще двох - жінку і чоловіка - госпіталізували до міськлікарні №1 і обласну лікарню на селищі Котовського.

23-річну жінку до лікарні привезли родичів. Вона була у важкому стані, її реанімували, розповів лікар-анестезіолог відділення інтенсивної терапії МКЛ №1 Олександр Петелкакі.

"Було проведено комплекс реанімаційних заходів. Після чого жінку перевели до відділення інтенсивної терапії, де вона знаходиться в даний час. Пошкодження важкі: травма лицьового черепа, перелом стегна, перелом гомілки. Вона на апараті штучної вентиляції легенів", - повідомив Петелкакі.

Напередодні близько 19:00 на трасі Одеса-Овідіополь в районі Гребного каналу зіткнулися маршрутка "Одеса - Кароліно-Бугаз", фура і легковий автомобіль. В результаті потрійного ДТП загинули двоє пасажирів маршрутки, ще четверо постраждали. Загиблі - слідчі Овідіопольського відділу поліції 22-річний Олег Лисюк та 24-річна Лариса Крамаренко.

Зараз ви читаєте новину «"Не відомо, чи вийде з коми" - розповіли про стан потерпілих у потрійній ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути