Ексклюзиви
четвер, 12 січня 2012 13:46

Не зовсім твереза харків'янка ногами забила на смерть свого співмешканця

Не зовсім твереза харків'янка ногами забила на смерть свого співмешканця

У Комінтернівський райвідділ міліції Харкова зателефонував лікар "швидкої" і повідомив про те, що в одній з квартир по проспекту Героїв Сталінграда виявлено труп господаря. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Комінтернівського РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів міліціонерами Комінтернівського райвідділу було встановлено, що 48-річний господар жив з 25-річною співмешканкою. Між ними постійно виникали сварки. У день трагедії співмешканці розпивали спиртні напої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині внук задушив хустиною 85-річну бабусю

Під час спілкування у них виник конфлікт на грунті ревнощів - чоловік став з'ясовувати стосунки за допомогою кулаків. Відштовхнувши від себе п'яного ревнивця, розлючена жінка почала його бити. Завдавши близько десяти ударів ногами в область грудної клітини і живота, вона вийшла на вулицю, щоб купити цигарок. Коли повернулася - побачила на дивані вже бездиханного чоловіка і відразу викликала "швидку".

Згідно результатів судово-медичної експертизи, причиною смерті стали численні тупі травми тулуба, ускладнені розвитком шоку.

В даний час 25-річна жінка, яка раніше була судима за ч.2 ст.296 (хуліганство) і ч.1 ст.186 (пограбування) Кримінального кодексу Україні, затримана, стосовно неї порушено кримінальну справу за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Не зовсім твереза харків'янка ногами забила на смерть свого співмешканця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути