пʼятниця, 29 листопада 2019 20:36

Народила, задушила й закопала: суд виніс вирок матері-вбивці

Народила, задушила й закопала: суд виніс вирок матері-вбивці
На Одещині засудили жінку, яка задушила та закопала новонароджену доньку. Фото - od.npu.gov.ua

На Одещині суд виніс вирок 24-річній мешканці Балтського району. У лютому вона народили дитину, задушила, а потім закопала тіло на городі в селі Липецьке Подільського району.

За скоєне жінка отримала 3 роки в'язниці з іспитовим терміном 2 роки, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка закопала на городі новонародженого сина

На час слідства підозрювана перебувала під домашнім арештом. Перед вердиктом батько дитини запевнив, що претензій до вбивці не має.

"Суд, переконавшись, що сторони добровільно заключили угоду, затвердив її та призначив узгоджений вид покарання", - сказано в повідомленні.

Крім того, жінка повинна регулярно відмічатися в органах пробації та не залишати місце мешкання без відповідного дозволу.

У Подільському районі Одеської області новонароджену дівчинку живцем закопала 24-річна мати. До поліції звернулися працівники районної лікарні, які повідомили про молоду жінку з підозрою на незаконний аборт. Після того, як її оглянули лікарі, жінка покинула медичний заклад. Працівники поліції встановили особу громадянки. Нею виявилася 24-річна жителька Балтського району, яка довгий час гостює у своїх родичів в одному з сіл Подільського району. Жінка спочатку запевняла, що у неї стався викидень. Плід вона закопала в городі. Однак розтин показав, що дитина народилася доношеною і живою.

Зараз ви читаєте новину «Народила, задушила й закопала: суд виніс вирок матері-вбивці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути