пʼятниця, 03 серпня 2018 07:19

Напад на Гандзюк: поліція звернулася до громадян

Напад на Гандзюк: поліція звернулася до громадян
На чиновницю Херсонської міської ради Катерину Гандзюк напав невідомий та облив її кислотою. Фото - Херсонські вісті

Чиновниця Херсонської міськради Катерина Гандзюк, яку невідомий облив сірчаною кислотою, погодилася співпрацювати зі слідством. Також у лікарні, де вона зараз перебуває, їй виділено охорону. Про це розповів перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

"Головне те, що жінка пішла на контакт і почала співпрацювати з нами, погодилася надати відому їй інформацію, що допоможе розкрити цей злочин", – сказав Аброськін.

Також він закликав можливих очевидців чи свідків звертатися до поліції та повідомляти інформацію, що сприятиме розкриттю цього нападу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали перші фото Гандзюк з лікарні

"Ми підтримуємо роботу журналістів і активістів, які намагаються власними силами встановити обставини події та займаються поширенням інформації з цього приводу. Однак, ми звертаємось до громадськості: якщо є якась інформація, що допоможе поліції у розкритті цього злочину та притягненні винних осіб до відповідальності згідно з чинним законодавством, просимо повідомити її правоохоронним органам", – наголосив перший заступник голови Нацполіції.

На чиновницю Херсонської міської ради напали вранці 3 липня. Вона саме виходила із під'їзду, коли невідомий хлюпнув їй в обличчя кислотою. Жінка отримала 30% опіків тіла. Була госпіталізована у реанімаційне відділення Херсонської лікарні. За півтори доби звідти її відправили спецбортом до Києва.

Зараз ви читаєте новину «Напад на Гандзюк: поліція звернулася до громадян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути