четвер, 01 серпня 2019 17:55

Налив окропу до рота і втік: чоловік познущався над цивільною дружиною

Налив окропу до рота і втік: чоловік познущався над цивільною дружиною
У Запорізькій міській лікарні №5 рятують 24-річну Анастасію Шаповалову. Її облив окропом цивільний чоловік. Отримала понад 20% опіків тіла. Фото - Чернівецький Промінь

У Запорізькій міській лікарні №5 рятують 24-річну Анастасію Шаповалову. Кілька днів тому її облив окропом цивільний чоловік. Зробив це, поки жінка спала. Отримала понад 20% опіків тіла.

Чоловік переховуються, його розшукує поліція, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

Про Анастасію відомо, що вона сирота, виховувалася в інтернаті. Має 6-річного сина та доньку, 4 роки. Їхній батько і є нападником, розповіла кореспондентові Gazeta.ua засновник благодійного фонду "Емоція" Злата Некрасова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аллу Мацібору живцем спалив чоловік

"Анастасія має опіки обличчя, шиї, голови, тіла, верхніх і нижніх кінцівок. Цивільний чоловік облив її окропом, коли вона спала. Найімовірніше, спала з відкритим ротом, тому що окріп обпік слизову, стравохід. Вона притомна, але не може говорити і навіть не відкриває очі. У неї сильно розпухла голова, обпалено все обличчя. Опіки глибокі, але лікар каже, що у неї є шанс", - каже Некрасова.

Діти Анастасії із батьками цивільного чоловіка. Між парою часто виникли сварки, але ніхто не думав, що чоловік на таке здатен, за словами друзів.

Жінці знадобиться дуже багато операцій. А зараз потрібна кров, дорогі медикаменти. Кошти збирають усі небайдужі.

У міській лікарні №5 Запоріжжя померла 22-річна Анастасія Ковальова. Її підпалив наречений 28-річний Віталій Чайковський. Анастасії зробили 2 операції. Зчистили обгорілі тканини, накрили рани свинячою шкірою. Під час другої серце зупинилося. Його запустили, жінку ввели у кому. Проте врятувати жінку не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «Налив окропу до рота і втік: чоловік познущався над цивільною дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути