Ексклюзиви
неділя, 30 жовтня 2011 11:45

Найбільші на 140 років снігопади у США залишили без світла більше мільйона людей
7

Фото: Фото: cnn.com

Сильні снігопади почались на північному сході США, ставши причиною серйозних збоїв в транспортному сполученні й залишивши безліч людей без світла.

На східному узбережжі відбулися масові відключення електрики через найбільш сильний з 1869 року снігопад, в результаті якого більше мільйона американців залишаються в темряві.

У штаті Коннектикут без світла опинилися понад 620 тис. жителів, в Пенсільванії - 214 тис., Нью-Джерсі - 341 тис, Массачусетс - 205 тис. У відключених від енергопостачання районах штатів Нью-Йорк, Меріленд і на півдні Вірджинії залишаються понад 140 тис. людей.

Міжнародний аеропорт Філадельфії, а також деякі аеропорти в штатах Нью-Джерсі та Нью-Йорк відправляють і приймають рейси з великими затримками. Щонайменше 1 тис. польотів були скасовані через негоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США постраждали від снігової бурі на $100 млн

Незважаючи на те, що сніг йшов всього кілька годин, для жителів Нью-Йорка нинішній жовтень став найбільш сніжним з 1869 року.

Метеорологи попереджають, що нинішній снігопад може побити всі рекорди: за їхніми прогнозами, за найближчі два дні в деяких частинах північного сходу США може випасти до 30 см опадів. За їхніми словами, чекати поліпшення погоди найближчим часом не варто.

Зараз ви читаєте новину «Найбільші на 140 років снігопади у США залишили без світла більше мільйона людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути