Ексклюзиви
субота, 10 листопада 2018 13:28

Нацполіція затримала гастролерів з Грузії, які грабували квартири в Україні

Нацполіція затримала гастролерів з Грузії, які грабували квартири в Україні
Поліцейські помітили машину підозрюваних ввечері 9 листопада на вул. Байкальській в місті Дніпро. Фото: ua.korrespondent.net

У Дніпрі поліцейським довелося застосувати вогнепальну зброю до групи крадіїв-іноземців. Порушники чинили опір поліцейським. Зокрема водій авто наїхав на одного з патрульних. Ще один міліціонер отримав тілесні ушкодження під час затримання втікачів.

Поліцейські помітили машину підозрюваних ввечері 9 листопада на вул. Байкальській в місті Дніпро. На вимоги патрульних зупинитися водій не реагував. Щоб затримати порушників, поліцейські застосували вогнепальну зброю. Таким чином вдалося зупинити авто з пошкодженими колесами. Втікачів затримати, повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської обл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські зі стріляниною затримали крадія

Порушниками виявилися громадяни Грузії віком 32 та 42 років. Вони приїхали в Україну з метою введення злочинної діяльності. Чоловіки можуть бути причетні до серії розбоїв, грабежів і квартирних крадіжок, які були скоєні на території Дніпропетровської обл. та інших областей України.

Затриманих доставили в Індустріальне відділення поліції Дніпра. Їм загрожує обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.

Нацполіція припинила злочинну діяльність на території країни 3 кавказьких "злодіїв в законі". Одного з них - 33-річного "Дато Агджабедінского", з України експортували вже в 3 раз у поточному році. За відкритими даними, справжнє ім'я "Дато Агджабедінского" - Джавід Ільтізам огли Мамедов. Народився він 14 березня 1985 року в Агджабеді (Азербайджан).

Зараз ви читаєте новину «Нацполіція затримала гастролерів з Грузії, які грабували квартири в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути