вівторок, 12 лютого 2019 19:55

Начальник конвою продавав наркотики

Начальник конвою продавав наркотики
У Кривому Розі затримали сержанта. Фото: поліція

У Дніпропетровській області під час продажу підсудному наркотиків затримали начальника конвою ізолятора тимчасового тримання.

Працівники Дніпропетровської управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ отримали оперативну інформацію про дії співробітника ізолятора тимчасового тримання. Його запідозрили в збуті наркотичних засобів і психотропних речовин підсудним і слідчо-заарештованим у криворізькій установі виконання покарання: опію ацетильованого, марихуани і метамфетаміну, повідомив Департамент комунікації Національної поліції.

За матеріалами внутрішньої безпеки НПУ розпочали кримінальне провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці поліцейський "кришував" нарколабораторію

27-річного сержанта поліції затримали в кімнаті конвою Довгинцівського районного суду Кривого Рогу відразу після передачі підсудному шприца з опієм і сліп-пакети з марихуаною. Гроші за наркотики були перераховані йому покупцем завчасно на особисту банківську картку.

Поліцейський доставлений в ізолятор тимчасового утримання. За збут наркотиків йому загрожує позбавлення волі на термін від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

У Києві правоохоронці затримали подружжя, яке організувало в квартирі лабораторію з виготовлення амфетаміну. Під час проведення обшуків у квартирі оперативники виявили нарколабораторію та вилучили близько 100 гр розфасованого амфетаміну, півкілограма препарату фенілнітропропен та марихуану.

Зараз ви читаєте новину «Начальник конвою продавав наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути