Ексклюзиви
вівторок, 19 липня 2022 18:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Нацгвардійці й десантники ліквідували групу росіян під Слов'янськом

Нацгвардійці й десантники ліквідували групу росіян під Слов'янськом
Бійці окремого загону спеціального призначення Нацгвардії у співпраці з десантниками знищили групу росіян поблизу Слов'янська. Фото: Генштаб ЗСУ

Бійці окремого загону спеціального призначення Нацгвардії у співпраці з десантниками знищили групу російських загарбників поблизу Слов'янська на Донеччині.

Українські захисники не уточнили, коли саме ліквідували окупантів. Також не оголосили кількість знищених росіян. Відео оприлюднила пресслужба Національної гвардії України 19 липня у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свіжий "вантаж 200": ЗСУ знищили "еліту" армії Росії

"Знищили групу солдат РФ воїни 81-ї десантно-штурмової бригади та ОЗСП (окремого загону спеціального призначення. – Gazeta.ua) "Омега" Національної гвардії України під Слов'янськом", – зазначили в дописі.

Російські загарбники продовжують нещадно обстрілювати й штурмувати позиції Збройних сил України. Найзапекліші бої тривають за Донецьку й Луганську області.

На Слов'янському напрямку ворог накрив вогнем з мінометів, ствольної і реактивної артилерії в районах восьми міст – Дібровне, Микільське, Подолівка, Мазанівка, Адамівка, Чепіля, Краснопілля та Курульки. Про це повідомив Генштаб ЗСУ 17 липня в ранковому зведенні.

Російські військові навмисно знищили два мости поблизу Слов'янська Донецької області для стримування українського контрнаступу, повідомляв ISW.

Противник вдарив по залізничному й автомобільному мостах Слов'янськ – Лиман поблизу Райгородка на північний схід від Слов'янська на автостраді Т0514.

Зараз ви читаєте новину «Нацгвардійці й десантники ліквідували групу росіян під Слов'янськом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути