Ексклюзиви
середа, 11 травня 2016 05:28

На Житомирщині вбили 23-річного "кіборга"

На Житомирщині вбили 23-річного "кіборга"
Фото: ТСН

У Житомирській області на узбіччі сільської дороги знайшли тіло 23-річного бійця 95-ї бригади Збройних сил України Івана Євчука. В зоні АТО хлопець брав участь у захисті донецького аеропорта, повідомляє ТСН.

У нього були зламані щелепа і нога, перебиті ребра і повністю синя, опухла від побоїв голова.

"Там, де очі, все синє. Рвані рани, стесане обличчя - немов били чимось. Вуха були подерті, його катували", - розповів батько загиблого Анатолій Євчук.

Швидше за все, хлопця викинули з машини вже побитим. На місці не знайшли слідів боротьби. Нападників було як мінімум двоє. Убитий був міцним і фізично розвиненим. Ті, хто його знав, говорять, що він би просто так не дався в руки зловмисникові. Найімовірніше, його несподівано оглушили.

Відомо, що Іван сів у машину на перехресті в Володарськ-Волинському. Там чоловіка останній раз бачили живим. Тепер поліція розшукує автомобіль або свідків події. Припускають, що Іван знав своїх убивць, бо не сів би вночі до незнайомців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший пам'ятник загиблим бійцям на Донбасі встановили у Кривому Розі

"Він проходив службу в зоні проведення АТО. Чи могло бути це пов'язано - сказати не можу. Очевидно, не пов'язане, оскільки це було побиття, а не пряме вбивство. Він помер від больового шоку", - розповів заступник начальника слідчого відділення місцевої поліції Андрій Магдич.

Нападники забрали з собою портмоне і годинник. Однак батьки Івана не вірять у версію пограбування, оскільки у сина з собою були лише кілька сотень гривень.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині вбили 23-річного "кіборга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути