понеділок, 14 травня 2012 09:14

На Житомирщині ротвейлер пошматував людину, тварину "заспокоїли" з пістолета

На Житомирщині ротвейлер пошматував людину, тварину "заспокоїли" з пістолета

10 травня в Житомирі до чергової частини УДСО надійшло повідомлення по лінії "102" про те, що на людину накинувся собака породи ротвейлер.

Прибувши за вказаною адресою, співробітники ДСО побачили, що на місце події вже приїхала карета швидкої допомоги і співробітники Міністерства з надзвичайних ситуацій України в Житомирській області, які за допомогою струменя води з брандспойта намагаються відігнати собаку від потерпілого. Після того, як тварину відтіснили струменем води, чоловік намагався піднятися на ноги, але пес ставав все агресивніше і знову нападав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яна американка покусала свою матір і собаку до крові

Як розповів молодший інспектор УДСО Буряк, оцінивши ситуацію, було прийнято рішення про використання табельної вогнепальної зброї для знешкодження тварини, тому що інакше заспокоїти його не вдавалося. Після першого ж пострілу собака була знешкоджена.

Постраждалий з кусаними і рваними ранами правого плеча, передпліччя і кисті, травматичним шоком і крововтратою був госпіталізований. Зараз з'ясовуються всі обставини події.

 

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині ротвейлер пошматував людину, тварину "заспокоїли" з пістолета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути