Ексклюзиви
середа, 01 червня 2022 10:45

Спецтема: Війна Росії проти України

"На завдання не ходять, всі відмовились" - терористи скаржаться на ставлення командирів, поки їхні жінки голодують (18+)

"На завдання не ходять, всі відмовились" - терористи скаржаться на ставлення командирів, поки їхні жінки голодують (18+)
Загарбники знову скаржаться на ставлення командирів. Фото: East News

Російські загарбники скаржаться, що командирам немає до них справи, а в їхніх ЗС коїться безлад.

Про це свідчить чергова перехоплена розмова терориста з дружиною, яку опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на YouTube.

"Все за*бало, додому треба їхати. Тут конкретно війна, нікому до тебе немає справи, по*уй взагалі. Командирам по*уй", - зізнався окупант.

Він розповів, що його батальйон закинули у піхоту, тому що в іншому батальйоні всі відмовилися воювати, тому "захищають" якесь місто.

"Вони сидять в якомусь училищі, а на завдання ніхто не ходить, всі відмовились", - сказав він, додавши, що найманці служать у нього в роті, а контрактники знаходяться у місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Буде не адмірал, а "півень" на зоні" - військовий РФ вмовляє сина-окупанта якнайшвидше повернутися з війни (18+)

За його словами, вони захопили Червоний Лиман на Харківщині, після чого контрактників відправляють у відпустку, а залишаться лише найманці.

У свою чергу дружина терориста поскаржилася, що у неї не вистачає грошей навіть на хліб, тому вона продає дитяче ліжко. У відповідь її чоловік пропонує потерпіти, адже незабаром йому має прийти зарплата за війну в Україні.

Водночас він зізнався, що і тут його обманули - замість обіцяних 300 тис. руб. мають виплатити максимум половину.

Запис містить нецензурну лексику - 18+

Російські загарбники скаржаться, що замість грошей отримують лише обіцянки від військового керівництва Росії. Про це стало відомо в черговій перехопленій розмові. Їм пообіцяли 8 тис. руб. виплати тільки тоді, коли вони йдуть у бій.

Зараз ви читаєте новину «"На завдання не ходять, всі відмовились" - терористи скаржаться на ставлення командирів, поки їхні жінки голодують (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути