понеділок, 16 липня 2012 13:21

На Запоріжжі в будівлі з міліцією і податковою стався вибух, є постраждалі

На Запоріжжі в будівлі з міліцією і податковою стався вибух, є постраждалі
Стан потерпілого кваліфікується медиками як "важкий". Фото: mediaport.ua

В Енергодарі Запорізької області стався вибух у будівлі, де розташовані міський відділ міліції, податкова інспекція та низка житлових приміщень.

Як повідомили в Управлінні МНС в Запорізькій області, "вибух в приміщенні будівлі, розташованої за адресою Енергодар, проспект Будівельників, 17, стався напередодні - 15 липня".

"За попередніми даними, вибухнула каністра з горючою сумішшю (можливо, з розчинником) ємністю 15-20 літрів. В результаті події постраждав 26-річний чоловік, який з опіками 2-го і 3-го ступеня тяжкості госпіталізований в реанімаційне відділення Енергодарської лікарні № 1", - повідомили в УМНС, зазначивши, що стан потерпілого кваліфікується медиками як "важкий".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавчанин отримав численні опіки від вибуху газу в квартирі

Будівля, в якій стався вибух з подальшим спалахом, - 5-поверхівка, частина приміщень якої є житловими, ще частину займають установи і організації, серед яких Енергодарський міськвідділ міліції і державна податкова інспекція в м. Енергодар.

Офіційної інформації про те, в якому саме приміщенні стався вибух і про особу потерпілого, правоохоронці, що встановлюють обставини і причини події, поки не надають.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі в будівлі з міліцією і податковою стався вибух, є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути