Ексклюзиви
середа, 22 червня 2022 03:53

Спецтема: Війна Росії проти України

На Запоріжжі окупанти погрожують населенню смертною карою

На Запоріжжі окупанти погрожують населенню смертною карою
На Запоріжжі загарбники погрожують населенню смертною карою. Фото: Укрінформ

На тимчасово захоплених територіях Запоріжжя окупаційна влада погрожує населенню смертною карою.

Також почалася нова хвиля викрадення людей. Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У захопленому Мелітополі росіяни вигадали нову корупційну схему

"Кілька днів тому, під час служби, був викрадений на центральній площі міста один з місцевих пастирів. Сьогодні ми не знаємо, де він перебуває. Також було викрадено кількох активістів. Усе це робиться для того, аби залякати мирне населення, щоб показати, що будь-який спротив чи непокора неможливі", - повідомив він.

За його словами, на підтвердження цього місцеві гауляйтери на центральних каналах російської пропаганди зробили заяви, що вони пропонують ввести на тимчасово окупованих територіях смертну кару.

"За чотири місяці лише в Мелітополі вони викрали понад 500 людей, але спротив зростає. Тож вони хочуть перейти до наступного етапу - до смертної кари. Вони хочуть робити це публічно, аби залякувати наших людей і надалі. Це не просто чутки. Це те, про що говорять гауляйтери в центральних ЗМІ РФ", - наголосив Федоров.

99% громадян в Мелітополі чинять опір окупаційній "владі". Нещодавно місцеві фермери підсунули окупантам отруєну черешню, яка викликала масові захворювання у окупантів.

Успішні українські контратаки в районі Запоріжжя змушують російські війська терміново перекидати підкріплення на ослаблену ділянку лінії фронту.

Загарбники продовжують накопичувати техніку та живу силу в центрі Запорізької області. Особливо вздовж лінії Дніпрорудне-Василівка-Орехів.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі окупанти погрожують населенню смертною карою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути