четвер, 26 березня 2020 16:27

На Закарпатті закривають траси

На Закарпатті закривають траси
На Закарпатті зупинять рух транспорту двома перевалами. Фото: перший.com.ua

На Закарпатті посилюють обмежувальні заходи у зв'язку з карантином. Тому на межі Львівської та Івано-Франківської областей зупинять рух транспорту двома перевалами.

Обмежувальні заходи почнуть діяти в ніч проти 27 березня і триватимуть до 24 квітня. Про це повідомив голова Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко.

"Блокпости встановлять на перевальних ділянках автомобільних доріг: Ужоцький перевал (автодорога Н-13 Львів - Самбір - Ужгород), Торунський перевал (автодорога Р-21 Долина - Хуст)", - повідомив Гетманенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через коронавірус ізолювали обласний центр

На двох перевалах області рух транспорту дозволять, але водіям і пасажирам вимірюватимуть температуру. Температурний скринінг проводитимуть на дорогах, що йдуть через Яблунецький перевал (автодорога Н-09 Мукачево - Рогатин - Львів) та Абранський перевал (автодорога М-06 Київ - Чоп).

Крім того, від завтра, 27 березня, припинять роботу всі ринки, крім великих продуктових гуртових. Також призупинено роботу відділень для приготування та прийому їжі, кави, інших напоїв, розміщених на АЗС.

Поліція заблокувала шість сіл на Тернопільщині у зв'язку з поширенням коронавірусу. Звідти потрапив до лікарні інфікований, який помер в інфекційній лікарні Тернополя.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті закривають траси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути