субота, 16 лютого 2019 15:46

На Закарпатті стріляли із гранатомета

На Закарпатті стріляли із гранатомета
На Закарпатті невідомий зловмисник із ручного гранатомета обстріляв будинок. Фото: Закарпаття online

У ніч на 16 лютого в селі Сторожниця на Закарпатті невідомий з гранатомета вистрелив у будинок місцевої мешканки. Правоохоронці попередньо кваліфікують напад як замах на вбивство.

"Слідчі Ужгородського районного відділення поліції відкрили кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство, вчиненого сьогодні вночі у селі Сторожниця. Повідомлення про інцидент надійшло на лінію "102" о 3:35. Заявник зазначив, що до його будинку невідома особа стріляла з гранатомету", - йдеться у повідомленні прес-служби ГУ НП у Закарпатській області.

На місце події прибули слідчі та оперативники районного відділення, а також криміналісти, вибухотехніки та кінологи. Речові докази у справі, які вдалося зібрати, вже передали на експертизу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли житлові будинки

"Імовірно, зловмисник здійснив постріл із ручного гранатомета. На щастя, внаслідок цього ніхто не постраждав", – повідомили в обласній поліції.

29 січня у Дніпрі невідомий чоловік вистрілив з ручного протитанкового гранатомета в позашляховик Toyota. Подія сталася на перехресті вул. Ливарної та узвозу Крутогірного. Водій та пасажир, які знаходилися в позашляховику, не постраждали.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті стріляли із гранатомета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути