середа, 13 лютого 2019 08:21

Бойовики обстріляли житлові будинки

Бойовики обстріляли житлові будинки
ТСН

У селищі Зайцеве в Бахмутському районі Донецької області під обстріл бойовиків потрапив житловий будинок.

Міномет калібру 82 мм пошкодив подвір'я. В той час 48-річного власника будинку там на було.

Систематичні обстріли з боку російсько-окупаційних військ продовжують загрожувати життю мирного населення та пошкоджують цивільну інфраструктуру Донбасу, йдеться у повідомленні ООС.

12 лютого російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі один раз із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти обстріляли позиції українських військ в районі населеного пункту МАР'ЇНКА зі стрілецької зброї. Також прицільний вогонь по наших позиціях вів ворожий снайпер.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв наших захисників із стрілецької зброї – в районі населеного пункту Станиця Луганська. Селище Травневе обстріляли з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї . У районі населеного пункту Богуславське – з протитанкового ракетного комплексу та озброєння бойової машини піхоти БМП-2.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів.

Також у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" зранку 12 лютого зафіксовано обстріл населеного пункту Широкине з міномету калібру 82 мм.

За даними розвідки, 12 лютого трьох окупантів знищено та трьох поранено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україні радять відмовитися від Криму та Донбасу

На Донбасі вчора протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, противник чотири рази обстріляв позиції українських військ, в тому числі двічі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли житлові будинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути