середа, 23 жовтня 2013 11:41

На Закарпатті п'яний водій джипа збив велосипедистку та пішохода. Потерпілі у комі

На автодорозі державного значення Мукачево-Рогатин, в селі Великий Бичків, Рахівського району ввечері 22 жовтня сталася ДТП. Водій позашляховика збив велосипедиста та пішохода, повідомляє прес-служба ГУ МВС у Закарпатській області.

Водій автомобіля "Тойота Прадо" не впорався з керуванням. Унаслідок цього він виїхав на зустрічну смугу, де на узбіччі збив велосипедистку, після чого, скерувавши авто на протилежний бік дороги, виїхав на тротуар, де збив пішохода.

Травмованих доставили до Рахівської районної лікарні: неповнолітнього хлопчика та 55-річну жінку, в яких медики діагностували черепно-мозкові травми та множинні переломи, потерпілі перебувають у коматозному стані.

Правоохоронці доставили водія для освідчення до районної лікарні. Як повідомили медики, результат дослідження показав, що водій знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

Винуватця аварії правоохоронці застали на місці події. За фактом ДТП внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому смерть або заподіяло тяжке тілесне ушкодження). Караються такі дії позбавленням волі на строк від 3 до 8 років. Водія затримано на підставі ст.208 Кримінального Процесуального кодексу України.

 

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті п'яний водій джипа збив велосипедистку та пішохода. Потерпілі у комі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути