четвер, 09 лютого 2012 13:37

На Закарпатті дотла згорів дитячий садок

У ніч з неділі на понеділок у селі Чорна Тиса Рахівського району Закарпаття зайнявся двоповерховий дитячий садок. За чотири години будівля згоріла дотла.

"Повідомлення про пожежу надійшло опівночі. Місцеві жителі розказали, що горить дерев'яна будівля дитячого садка. До села виїхали три пожежні машини. У цей час горів другий поверх. Коли почали гасити, виявилося, що виникла проблема з водою. Бо тутешня річка замерзла. Довелося підвозити її з сусідніх Ясінів".

Автор: Фото: Прес-служба МНС
 

Пожежники гасили вогонь до п'ятої ранку. Але садок згорів дотла. За попередніми висновками експертів, причиною займання могло стати коротке замкнення в електромережі. А оскільки садочок був повністю з дерева, вогонь дуже швидко розповсюджувався. На щастя, з людей ніхто не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині знайшли обвуглені тіла трьох чоловіків

Місцеві кажуть, будівлю звели в 1963 році. З тих пір тут не проводилося суттєвих капітальних ремонтів. У садочку останнім часом виховувалося 72 дітей, працювали 23 дорослих.

Автор: Фото: Прес-служба МНС
 

Через пожежу діти тепер сидять вдома, а персонал пішов у безоплатну відпустку. Наразі сільська влада підшуковує підсобне приміщення, аби тимчасово облаштувати там садок.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті дотла згорів дитячий садок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути