пʼятниця, 16 листопада 2012 15:28

На Закарпатті чоловік убив дружину, залишивши 4-х дітей сиротами

На Закарпатті чоловік убив дружину, залишивши 4-х дітей сиротами

Житель одного з сіл Великоберезнянського району (Закарпаття) повідомив чергового, що його брат убив свою дружину і зник з місця події. По даному факту Перечинським РВ УМВС в цей же день порушено кримінальну справу. Слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом райвідділу виїхала на місце події, де намагалася з'ясувати усі обставини справи. За кілька годин чоловіка було затримано.

27-річна жінка із своїм чоловіком перебувала в офіційному шлюбі, виховували чотирьох діток, найменшій донечці ще не має і одного рочку. Старша малеча відвідує школу, менша - садочок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Сумщини вбив сестру, розчленував її і вивіз у лісосмугу

Родина жила не дуже заможно, грошей не вистачало, тому чоловік працював на сезонних роботах. Та, зі слів мешканців села, і чоловік, і жінка зловживали спиртними напоями. Тому благополучною назвати цю сім'ю важко. Там, де мама чи тато п'ють горілку, навряд чи живе злагода і любов.

Найчастіше дітки в цій сім'ї чули лайливі та образливі слова, з'ясування стосунків між молодими людьми, дуже часто бачили навіть фізичне насилля. І ось востаннє сварка закінчилася фатально. Четверо дітей залишилося без матері. Долю батька тепер вирішуватиме суд. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті чоловік убив дружину, залишивши 4-х дітей сиротами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути