Ексклюзиви
субота, 16 лютого 2019 18:46

На Закарпатті чоловік допомагав штовхати позашляховик і загинув під його колесами

На Закарпатті чоловік допомагав штовхати позашляховик і загинув під його колесами

На Закарпатті чоловік загинув під колесами автомобіля, який він штовхав. Подія трапилася близько другої години ночі 15 лютого у селищі міського типу Воловець.

"Близько 2:00 ночі у Воловецького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у районному центрі виявлено тіло чоловіка, повідомляє прес-служба Головного управляння поліції Закарпаття.

Правоохоронці встановили, що 56-річний мешканець села Гукливий на власному автомобілі Mitsubishi Pajero Sport пробуксовував на снігу. Чоловік попросив свого пасажира, 32-річного мешканця села Скотарське, щоб той допоміг підштовхнути автомобіль зі снігу. Під час буксування, молодший чоловік випадково впав під автомобіль. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Водія іномарки перевірили на стан сп'яніння. У крові виявлено 1,4 проміле алкоголю.

За фактом смертельної ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть людини. Слідство у справі триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підпалили машину секретаря міського голови

Житель села Шишлівці Ужгородського району Закарпаття з необережності прострелив собі голову. Постраждалого привезли до обласної лікарні, але поранення виявилося несумісним з життям, він помер в приймальному відділенні. За словами рідних, померлий майстрував різні самостріли та піротехнічні вироби, що, ймовірно, і стало причиною смертельного поранення.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті чоловік допомагав штовхати позашляховик і загинув під його колесами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути