четвер, 02 червня 2011 10:54

На Волині чоловік убив дружину молотком, а себе струмом

На Волині чоловік убив дружину молотком, а себе струмом

Днями в місті Устилуг, що у Володимир-Волинському районі, сталася жахлива трагедія. У власній квартирі правоохоронці виявили трупи двох мешканців – 57-річного Леоніда та 55-річної Олени.

Про це розповіли у прес-службі МВС у Волинській області.

Під час попереднього розслідування з'ясувалося, що під час побутової сварки чоловік убив свою дружину молотком, а сам помер від ураження струмом.

Начальник Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області Олександр Никитюк розповідає, що сім'я загиблих зловживала алкоголем. Хоча раніше мешканці містечка досить добре відгукувалися про подружжя – Олена працювала бухгалтером, а Леонід, у свою чергу, був у місті знаним електриком. Які негаразди спіткали сімейство, що вони почали пиячити, досі невідомо. Та із сімейством сусіди й пересічні громадяни перестали спілкуватись – ніхто не хотів мати у друзях алкоголіків.

"Про виявлення трупів у міліцію повідомив син Олени. Напередодні ввечері хлопець вирішив завітати до батьків. Постукав у двері, але ніхто не відчинив. Наступного дня знову намагався потрапити до квартири, але все дарма – мертва тиша за дверима навела на сумнів. Син розпитав у сусідів, чи бачили ті батьків, на що останні відповіли, що вже днів зо два не помічали подружжя. Довго не зволікаючи, син через вікно проник у квартиру, де й побачив моторошну картину – на підлозі біля дивана в калюжі крові лежала мати з розбитою головою, а на ліжку – мертвий вітчим. До мізинців чоловіка було приєднано дріт, підключений до електромережі", - розповіла Юлія Сіліч, представниця прес-служби.

За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Призначено ряд експертиз, за результатами яких буде вирішено питання щодо подальшого провадження кримінальної справи.

Зараз ви читаєте новину «На Волині чоловік убив дружину молотком, а себе струмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути