середа, 06 березня 2013 15:53

На вінницькому складі з зерном засипало колишнього працівника

На вінницькому складі з зерном засипало колишнього працівника
Фото: ecohleb.com.ua

50-річного Юрія Ковальчука з села Зозулинці Козятинського району засипало пшеницею на складі місцевого господарства "Хлібороб". Трагедія сталася учора, 5 березня.

"Він прийшов провідати своїх товаришів, з якими раніше працював. Трохи поговорив з ними і пішов зі складу. Сказав, ще повернеться. Як то все сталося досі ніхто не може зрозуміти. На складі стоять бочки з зерном на чотири тисячі тонн. Він десь сів і та бочка здвинулася. Хтось почув його крики, стали рятувати, але не встигли. Він там задихнувся. Вчора повно міліції наїхало, будемо розбиратися," — каже керівник господарства Микола Сеніченко.

Загиблий чоловік працював будівельником. Їздив по Україні зводити та ремонтувати церкви. Востаннє шпаклював храм у Тернополі. На заробітки їздив із сином Юрієм.

"Його дружині Лідії поганий сон снився. Каже, в той день не пускала його на ферму. А він вперся і пішов. Мабуть його там чекало" — відказує Сеніченко. - Ми з ними сусіди. Дружина підійшла, каже: "Микола Іванович, ви машину дасте?". А чому я не дам? Тепер це горе на моїх плечах. Добре пам'ятаю Юрка. Роботящий був і слухався. Працював і керівником, і завгоспом. А вже коли звільнявся, то слюсарем робив. Його зарплата не влаштовувала, то вирішив іншу роботу шукати".

Сам чоловік родом із Бердичева. Звідти забрав до себе маму.

"Після військової служби Юру скоротили. Приїхав сюди жити із сім'єю. Хороша родина. Дружина родом звідси, працює на молокоприймальному пункті. Дітей вивчили" — каже сільський голова Олександр Максимчук.

Юрія Ковальчука поховають завтра, 7 березня біля могили матері. У нього залишилися син та донька.

Зараз ви читаєте новину «На вінницькому складі з зерном засипало колишнього працівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути