середа, 24 липня 2013 07:35

На Вінниччині затримали педофіла, який зґвалтував трьох дівчаток

На Вінниччині затримали педофіла, який зґвалтував трьох дівчаток
Фото: hronika.info

Вінницькі правоохоронці затримали 32-річного вінничанина кілька днів тому. Його підозрюють у розбещенні та зґвалтуванні дівчаток.

"Протягом минулого тижня до нас звернулися батьки трьох дівчаток семи, 12-ти та 13-ти років. Батьки поскаржилися на чоловіка, який заманював їхніх доньок до себе додому. Яким чином це все відбувалося, поки не розголошується. Але між собою вони не були знайомі. Сам чоловік мешкав у квартирі. Оперативники кримінальної міліції у справах дітей виїхали на місце і перевірили. Підозрюваного чоловіка якраз застали вдома", - повідомила 27-річна Яна Шкляр, начальник ЦЗГ вінницького міського відділу міліції.

У педофіла вилучили усі речові докази, які дають підстави підозрювати його у розбещенні та зґвалтуванні неповнолітніх дітей. Пізніше з'ясували, що він раніше був засуджений за крадіжки. Тепер чоловік може сісти за грати на 15 років, якщо доведуть у суді, що він дійсно гвалтував дітей.

"За даними фактами відкрито два кримінальних провадження за зґвалтування малолітньої, що карається позбавленням волі на строк до 15 років та за розбещення неповнолітніх, що передбачає до 8 років в'язниці. Поки з затриманим проводять психіатричну експертизу, щоб з'ясувати чи був чоловік осудним чи ні", — додала Шкляр.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині затримали педофіла, який зґвалтував трьох дівчаток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути