понеділок, 15 квітня 2013 18:37

На Вінниччині з даху складу впали двоє робітників, один загинув на місці

На Вінниччині з даху складу впали двоє робітників, один загинув на місці
Фото: rian.com.ua

14 квітня у м. Бар Вінницької області з даху підприємства впали двоє робітників. 55-річний Леонід Сінчук від отриманих травм загинув на місці, а у 53-річного Костянтина Пруса численні ушкодження та перелом ноги.

Як повідомила прес-служба Держгірпромнагляду у Вінницькій області, нещасний випадок трапився на будівництві складу для зберігання зерна підприємства "Ера Грей".

"Дах мав висоту 6 метрів. Обидва працівники - теслярі товариства "Спецбудцентр" із Житомирської області. Працювали згідно договору. Всі обставини нещасного випадку буде розслідувати комісія нашого управління", - повідомили у прес-службі.

Потерпілого Костянтина Пруса відвезли до Барської райлікарні у хірургічне відділення. Він має різано-рубані рани обох гомілок, забій грудної клітини, садна підборіддя та обох кистей рук. Лікарі оцінюють його стан як середньої важкості.

У неділю був офіційний вихідний день. Ніхто не мав працювати. Як опинились робітники на об'єкті, буде з'ясовувати слідство. Кажуть, вони вимірювали розмір балки, з якою збирались працювати наступного дня.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині з даху складу впали двоє робітників, один загинув на місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути