середа, 11 грудня 2013 15:56

На Вінниччині тесть перерізав горло зятю кухонним ножем

На Вінниччині тесть перерізав горло зятю кухонним ножем
Фото: exploreinfo.net

9 грудня у селі Кусиківці Літинського району Вінниччини 43-річний чоловік зарізав свого 29-річного зятя. Правоохоронцям про трагедію повідомила близько другої години ночі сусідка загиблого.

"Виїхавши на місце події, оперативники знайшли труп з перерізаним горлом. Убитий - 29-річний Микола Дунець, - повідомили правоохоронці.- Підозрюваним у вбивстві виявився 43-річний тесть. Він одразу зізнався у скоєному. Пояснив, що під час розпиття алкогольних напоїв, між ним та зятем виникла суперечка".

Зі слів сусідів, чоловіки часто пили разом. У ніч трагедії вони сварилися, потім між ними виникла бійка.

"Підозрюваний розповідає, що якби не горілка - трагедії не сталося б, - кажуть міліціонери. - Він завжди мав гарні стосунки із зятем Миколою. Але того вечора зять негативно висловився на адресу тещі, тому й почалася бійка. Тоді підозрюваний вхопив кухонного ножа, та перерізав зятеві горло".

Сам підозрюваний був доправлений до Літинської районної лікарні із численними травмами. Лікарі діагностували забій легенів, перелом носа та ребер. Після лікарні на чоловіка чекає суд. За скоєння умисного вбивства йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині тесть перерізав горло зятю кухонним ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути