Ексклюзиви
пʼятниця, 06 грудня 2013 11:26

На Донеччині чоловік закопав голову колишнього однокласника біля церкви

П'яні посиденьки на Донеччині закінчились вбивством. 33-річний чоловік зарізав 34-річного однокласника, а його тіло розчленував і викинув у різних частинах населеного пункту, повідомляє прес-служба Донецького МУ ГУМВС.

Як йдеться у повідомленні, вбивство сталося після спільного чаркування і конфлікту. 33-річний чоловік схопив зі столу кухонний ніж і вдарив опонента в шию. Лезо зачепило сонну артерію, що призвело до смерті.

Зрозумівши, що друг не дихає, вирішив позбутися тіла. З допомогою сокири і ножівки чоловік розпиляв труп на невеликі частини, склав в мішки й виніс. Просочений кров'ю килим і речі померлого спалив на вогнищі у дворі, вимив і вичистив всю оселю.

Останки загиблого були знайдені правоохоронцями в тих місцях, де вказав фігурант: голову він закопав біля церкви, деякі частини тіла – в іншій стороні населеного пункта, а решту викинув в місцеве водоймище. Наразі знайдені всі частини тіла, окрім однієї.

На дні ставу водолази виявили й одне із знарядь злочину – сокиру. Друге знаряддя – пилу-ножівку, знайти поки не вдалося.

Чоловік розкаювався у страшному вчинку, вчиненому в алкогольному чаді, і щодня ходив до місць поховання останків однокласника.

Стосовно затриманого відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (вбивство). Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

 

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині чоловік закопав голову колишнього однокласника біля церкви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути