четвер, 31 жовтня 2013 17:28

На Вінниччині п'яний чоловік вбив поліном 47-річну коханку

На Вінниччині п'яний чоловік вбив поліном 47-річну коханку
Фото: chas-z.com.ua

Вранці 30 жовтня у селі Слобода-Носківецька Жмеринського району Вінниччини вбили 47-річну жінку. Вбивство скоїв на два роки молодший чоловік на чужому подвір'ї. До міліції зателефонували свідки трагедії. Перед тим вони разом випивали.

"Потерпіла живе через дві хати від місця, де її вбили. Тут, де стався злочин, живе жінка з двома доньками. Місцеві кажуть, у них часто були пиятики. Звечора жінки разом із злочинцем та потерпілою пили, вранці продовжували. Тоді почали сваритися. Потерпіла пішла до погребу набрати картоплі, а злочинець, певно, переплутав свій льох із із чужим. Кричав, що жінка його грабує, почав бити її поліном по голові", - розповіли у міліції.

Господині дому просто спостерігали за сутичкою. Тоді викликали міліцію. Вбивцю затримали на місці злочину із знаряддям убивства. Про те, що зробив - він не розуміє, бо до вечора ще не протверезів. За скоєне йому загрожує до п'ятнадцяти років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині п'яний чоловік вбив поліном 47-річну коханку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути