середа, 15 січня 2014 15:00

На Вінниччині п'яна жінка задушила свого чоловіка

На Вінниччині п'яна жінка задушила свого чоловіка
Фото: varianty.net

14 січня близько дванадцятої години дня у селі Спиченці Погребищенського району Вінниччини п'яна 37-річна жінка задушила свого чоловіка. Загиблий - 55-річний Віктор Славінський. Віктор та Надія були співмешканцями.

"Вона сильно зловживала алкоголем, має четверо дітей, але її позбавили батьківських прав. Всі дітки зараз в дитячих будинках. Надя гуляща була, часто пропадала. Чоловік так не вживав, бо мав слабке здоров'я. В той день опівдні жінка повернулася п'яна. Чоловік сказав іти туди, де пила, почав виганяти з хати. Вона вхопилася йому за горло, і почала душити. З її слів, вона на нього сіла і тримала за горло, поки чоловік не перестав дихати. Одним словом, задушила голими руками. Але вони були трохи різних вагових категорій. Жінка під 80 кілограмів, а чоловік худенький", - розповідають у міліції.

Міліцію викликала подруга Надії.

"Чоловік із жінкою почали сваритися. Під час сварки він вдарив жінку. Вона сказала: "Хіба так б'ють? Я тобі зараз покажу, - і почала його душити. Потім подзвонила подружці, яка й повідомила, що Надія задушила свого співмешканця", - каже інспектор СГЗ Вінницької обласної міліції Ольга Єфремова.

Подружжя мало хату у селі. Жили з того, що господарство тримали. Покійного в селі характеризують як порядного й хазяйновитого чоловіка. У нього родичів та дітей немає. Жінку затримали. Зараз вона перебуває у слідчому ізоляторі. Їй призначено психіатричну експертизу. За скоєний злочин Надії загрожує до 15 років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині п'яна жінка задушила свого чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути