Ексклюзиви
середа, 04 грудня 2013 12:01

У Полтаві з чотирьох собак зняли шкіру - городяни підозрюють маніяка

3 грудня в Полтаві по вулиці Монастирській місцеві знайшли обдерті трупи чотирьох собак. Це вже третій схожий випадок в місті за останні два місяці.

"Близько 16.00 я зайшла до своєї сусідки, живемо в центрі міста. Вона мені і розповіла, що бачила біля сміттєвих баків недалеко від будинку трупи тварин. Їх було чотири, - розповіла полтавчанка Оксана Олександрова, волонтер притулку для тварин "Ліра і Ральф". - Я швидко туди побігла. Коли прийшла, побачила тільки одного обдертого пса. Але сусідка казала, що їх було більше. Кожна тварина була в окремому пакеті. Я подзвонила в міліцію, вони сказали, що їх вже викликали вранці продавчині із сусіднього магазину. Трупів на експертизу вони не брали".

Кілька тижнів тому в приміському селищі Розсошенці на території будівництва багатоповерхівки знайшли труп собаки, якого задушили будівельною стрічкою. В жовтні в приміському селищі Горбанівка собаку повісили на дереві, а з морської свинки зняли шкіру. Місцеві підозрюють, до цих випадків причетний серійний маніяк.

"Рік тому на місцевому сміттєзвалищі знайшла два трупи собак без шкіри. Влітку бачили, як якийсь псих натягував на собак металеві троси та придушував. Така агресія та злість може перекинутися на людей, - розповіла полтавчанка Катерина Цилуйко, волонтер із організації захисту тварин "Право на життя".

У міліції говорять, що, більше всього, до знущання над тваринами причетні різні люди.

"Випадки сталися в різних районах міста. Ми дійсно отримали виклик по вулиці Монастирській. Зараз міліція перевіряє психічнохворих людей, які мешкають в тому районі. Бо такий злочин, більш всього, зробила неадекватна людина, - повідомив Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції. - В справі по Горбанівці ми перевірили одну людину, яка могла би бути причетною. Але з'ясувалося, що вона ні при чому".

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві з чотирьох собак зняли шкіру - городяни підозрюють маніяка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути