понеділок, 13 червня 2022 11:54

Спецтема: Війна Росії проти України

На Вінниччині поліцейські затримали трьох фанатів Російської Федерації
3

На Вінниччині поліцейські виявили трьох правопорушників, які підтримували повномасштабне вторгнення Росії в Україну, а також дії окупантів.

Проводиться перевірка осіб, які могли співпрацювати з ворогом та загрожувати нацбезпеці держави у Вінниці, Барі та Тульчинському районі, повідомляє відділ комунікації Нацполіції Вінницької області.

"Мешканка обласного центру у мережі розповсюджувала інформацію на підтримку дій країни агресора. За місцем проживання правопорушниці слідчі провели обшук, у ході якого у ноутбуці та мобільному телефоні виявили контент проросійського характеру. Ще одного колаборанта, мешканця Тульчинського району, встановили працівники поліції кілька днів тому", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Робили "кар'єру": на Луганщині викрили двох колаборанток

Під час проведення обшуку у помешканні затриманого слідчі виявили низку доказів, які вказують на протиправну діяльність чоловіка. Зокрема, георгіївську стрічку, посвідчення, диплом та сертифікат на його ім'я видані російськими державними установами.

На Вінниччині затримали трьох прихильників Російської Федерації
Фото: vn.npu.gov.ua
На Вінниччині затримали трьох прихильників Російської Федерації
На Вінниччині затримали трьох прихильників Російської Федерації

У місті Бар під час патрулювання працівники Жмеринського районного відділу поліції помітили чоловіка, який фотографував релігійну споруду. Поліцейські встановили його особу. Ним виявився 63-річний місцевий житель.

"У ході перевірки смартфона підозрюваного поліцейські виявили зображення об'єктів критичної інфраструктури. Цілі фотографування чоловік повідомити не зміг", - додають у пресслужбі відомства.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну правоохоронці викрили 88 ворожих диверсійно-розвідувальних груп. Всього затримали майже 800 диверсантів. Російська агентура досі веде партизанську війну. Вони збирають інформацію і можуть коригувати вогонь.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині поліцейські затримали трьох фанатів Російської Федерації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути