вівторок, 27 березня 2012 16:18

На Вінниччині негода зірвала гілляку і покалічила нею трьох студентів

У неділю, близько 21-ї години через сильний вітер велика гілка дерева впала на бесідку, що біля навчального корпусу Верхівського сільськогосподарського коледжу. Саме тоді у бесідку від вітру та дощу заховалися п'ятеро студентів 15-17-ти років.

Автор: Фото Оксани ГАЙСИН
 

Двоє з них встигли відскочити від альтанки, трьох придавили уламки. Усі самостійно з-під них вибралися, але отримали травми. У Тростянецьку районну лікарню були госпіталізовані Мілана Чагаєва зі струсом мозку, Валентин Вільд з переломом стопи, Сергій Олійник з важкими переломами ніг - лікується в обласній лікарні.

Автор: Фото Оксани ГАЙСИН
 

Верхівський сільськогосподарський коледж знаходиться на території колишнього старовинного маєтку, який будувався з 1861 по 1894 р.

У ці ж роки закладався парк, дерева для нього привозились в дорослому віці з різних місцевостей України і Західної Європи. Відтак, вік парку - близько 120 років.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині негода зірвала гілляку і покалічила нею трьох студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути