четвер, 19 липня 2012 15:31

На Вінниччині квартирант відрізав голову хазяйці

На Вінниччині квартирант відрізав голову хазяйці
Поки жінку шукали, Антон встиг виїхати до Росії. Фото: obozrevatel.com

52-річну Тетяну із Одеси знайшли з відрізаною головою у підвалі вінницького будинку по вулиці Свердлова. Її убив квартирант Антон, який знімав у неї 2-кімнатну квартиру.

"Вона знайшла тих людей по інтернету. Вони виявилися російськими нелегалами. Останнім часом не платили їй за житло. Ще й погрожували, що вона не виселить їх, бо у нього троє дітей. Таня спеціально приїхала з Одеси аби їх звідти вигнати і змінити замки у дверях", - розповідає сусідка Ірина.

Та квартира дісталася жінці у спадок від батька, який помер. Її вона не продала, вирішила здавати в оренду. Сусіди неодноразово скаржилися на квартирантів. Ті часто влаштовували гулянки та сварки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Луганщини розкидав розчленоване тіло батька по районах області

"Їхні дівчатка у дворі розповідали, що батько б'є маму. А це минулого тижня так лупцював її, що аж підборіддя розбив. Вона вибігла на вулицю. Сіла на лавці, закурила. А той алкоголік десь пішов з пляшкою. Поки його не було, вона за речі, за дітей і втекла" — додає жінка.

За мить чоловік повернувся, став вибивати двері сусідям. Гадав, вони ховають у себе його дружину. Викликали правоохоронців.

"Як побачив міліцію, закрився зсередини у квартирі, а міліціонери сказали, що не мають права вибивати двері. Мовляв, то їхня особиста сімейна справа" — згадує сусідка.

Тетяна приїхала через день. В той час Антона не було. Вона вирішила переночувати у квартирі, не змінивши замки. Серед ночі чоловік прийшов.

"Близько третьої години почула, як хтось ввімкнув телевізор на всю гучність. А то він робив свою брудну справу. Цілий день думали, куди зникла Таня. Почали її шукати. Через день знайшли її в кладовці підвалу. У неї була відрізана голова." - починає плакати сусідка.

Поки жінку шукали, Антон встиг виїхати до Росії. Проти нього порушили кримінальну справу за навмисне вбивство.

Тетяну поховали у Одесі, 18 липня. У неї залишились двоє синів — Єгор та Іван.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині квартирант відрізав голову хазяйці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути