четвер, 03 квітня 2014 17:15

На Вінниччині через ревнощі чоловік зарубав дружину

На Вінниччині через ревнощі чоловік зарубав дружину

2-го квітня, близько десятої вечора, у селі Мухівці Немирівського району Вінниччини 44-річний Віктор Коломієць зарубав сокирою свою дружину - 40-річну Світлану. Вбивство сталося на очах у дітей та 7-місячного онука.

"Перебуваючи у кімнаті, Віктор на ґрунті ревнощів вдарив сокирою по голові свою дружину. На той момент вдома були четверо дітей та семимісячна онучка. Жінка померла миттєво. Міліцію та швидку викликав 21-річний син Андрій", - розповідає начальник обласного управління міліції Олег Школьний.

Сім'я жила у трикімнатній глинобитній хаті. Скрізь охайно, прибрано.

"Раніше проблем із законом Коломійці не мали. Коли все сталося, донька Таня вийшла в іншу кімнату, аби забавити свою дитину. В той момент чоловік накинувся на жінку. Вона стояла біля ліжка. Не встигла навіть скрикнути. Коли ми приїхали - старшої доньки вдома не було. Вона з дитиною пішла до родичів. Хатина у них невелика - коридор та три кімнатки. Скрізь розкладені речі, в одній із кімнат - торбина з картоплею та шкаралупами, купи одягу, дитяче коритце", - сказав Олег Воротнюк, начальник сектору обласної експертної служби.

Односельці теж характеризують сім'ю позитивно. Кажуть, що спиртним не зловживали. Тримали господарство, ходили на роботу.

"Світлана працювала оператором у ПРАТ "Зернопродукт" в Немирові. Віктор чотири місяці тому отримав групу з інвалідності. Виховували чотирьох дітей. Синові Андрію 21, є ще двоє молодших - Віта та Богдан. Навчаються у Немирівській школі-інтернаті, тільки на вихідні їздять додому. Найстарша донька Таня народила дитинку. Так склалося, що з чоловіком розлучилася. Проживала разом із батьками. Зараз її дівчинці 7 місяців", - каже голова сільської ради Лідія Усаченко.

Наразі вбивця затриманий, у всьому зізнався. Йому загрожує до 15 років в'язниці. Світлану Коломієць поховають завтра на місцевому кладовищі у селі.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині через ревнощі чоловік зарубав дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути