пʼятниця, 08 листопада 2013 17:27

На Вінниччині 22-річний юнак розстріляв рідного діда і його дружину

На Вінниччині 22-річний юнак розстріляв рідного діда і його дружину
Фото: tsn.ua

8 листопада о 2-й ночі в с. Ялтушків Підлісний Барського району Вінниччини з мисливської рушниці застрелили 76-річного Володимира Гулька та його громадянську дружину 50-річну Зінаїду. Вбив обох рідний онук Володимира Васильовича 22-річний Володимир.

Як повідомляють у прес-службі Вінницької обласної міліції, причиною трагедії стала сварка між ними.

"Онуку не сподобалось, що дід звинуватив його в хуліганстві. Мовляв, той розбив вікна в будинку його співмешканки. Онук не визнавав своєї провини, казав, що на нього наговорюють. Взяв удома мисливську рушницю, прийшов до будинку діда. Йому попав у шию, а жінці — у голову. Обоє померли одразу ж", - сказали у прес-службі.

Коли приїхала слідча група, тіло чоловіка лежало на веранді, а тіло жінки — в будинку. Вона намагалась втекти від убивці.

"Видно, Вовка п'яний був. Любив до чарки заглядати. Його мама померла років з 5 тому, батько пішов у прийми до іншої жінки. То вони з старшим братом що хотіли, те й робили. Старший поїхав кудись на заробітки, а цей наче й дома був. Але ніде не працював. До діда ходив часто, той грошей підкидав, годував. Володимир Васильович був гарним господарем і доброю людиною. Стільки горя пережив за життя. Одна за одною від хвороб померли його дві дочки. Потім й дружини не стало. І всі паралізовані лежали, він за ними доглядав. Онуків сам підняв, допомагав у всьому. А тут така подяка діду за все. Усі в селі просто в ужасі. Не вірять, що таке може бути", - розповіли місцеві.

До слова, рушниця була зареєстрована на онука. І саме дід навчив його полювати. Раніше 22-річний Володимир у поле зору правоохоронних органів не потрапляв.

Зінаїда працювала соціальним працівником, коли хворіли дружина та доньки покійного. Після смерті дружини Надії Олексіївни вирішили зійтись. Але жили кожен у своєму будинку, ходили один до одного в гості.

Похорони призначені на 9 листопада.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині 22-річний юнак розстріляв рідного діда і його дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути