четвер, 16 липня 2020 12:43

На тіло випадково натрапили лісники: зниклу 16 діб тому листоношу знайшли мертвою

На тіло випадково натрапили лісники: зниклу 16 діб тому листоношу знайшли мертвою
На Львівщині знайшли мертвою поштарку 59-річну Галину Сумик із Добросина. Жінку шукали понад 2 тижні. Фото: lv.npu.gov.ua

15 липня у лісі біля села Пирятин Жовківського району, що на Львівщині, знайшли мертвою поштарку 59-річну Галину Сумик із Добросина. Жінку шукали понад 2 тижні.

Напіврозкладене тіло жінки випадково знайшли лісники під час обходу території, де здійснюється вирубування лісу, близько 16:00. Це неподалік від місця, де Галина Сумик разом з односельцями в день зникнення збирала чорниці, розповіла невістка Мирослава, передає ZAXID.NET.

"Цією частиною лісу ми йшли у перший день, але якось оминули її. Бо свідки сказали, що бачили її в іншій частині лісу, і скерували нас туди. Ми вірили тим свідкам, бо вони її точно описали, і пішли в інший кінець лісу, а насправді вона була ближче", – розповіла Мирослава Сумик.

Попередньо відомо, що Галина Сумик померла у перший день зникнення від інфаркту чи іншої проблеми з серцем. Тіло жінки забрали на експертизу.

Родичка покійної також повідомила, що були труднощі з тим, аби організувати вивезення тіла померлої з лісу.

"Спершу поліція сказала, що організацією винесення тіла з лісу і організацією транспорту займаються родичі. Щоб ви розуміли, людина померла у перший день і провела на відкритій землі під голим небом 16 діб. Тобто тіло почало розкладатися. Згодом тіло все-таки забрали правоохоронці, але довелося підключати вище керівництво поліції та "Укрпошти", де мама працювала", – розповіла Мирослава.

Сьогодні, 16 липня, Галину Сумик поховають.

Галина Сумик пішла з дому 29 червня. Востаннє її бачили близько 13:00 поблизу села Миляво Жовківського району. Вона йшла до лісу по чорниці.

Зараз ви читаєте новину «На тіло випадково натрапили лісники: зниклу 16 діб тому листоношу знайшли мертвою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути