середа, 07 березня 2012 21:49

На Тернопільщині виявили 5 тонн зіпсованого м'яса

Дві вантажівки із м'ясом зупинили працівники ДАІ на Тернопільщині. В одній було 2 тонни свинини без належних документів, а в іншій – 3 тонни яловичини.

Про це Gazeta.ua повідомили в УДАІ УМВС України в Тернопільській області.

Як зазначив старший інспектор обласної ДАІ майор міліції Микола Лецкалюк, автівки зупинили біля різних райцентрів.

"Перший "Мерседес" зупинили біля Підволочиська. Була підозра, що автомобіль їде не по тій смузі дорожнього руху. Коли інспектори почали перевіряти документи, виявилося, що у санітарній книжці стоять не ті штампи. Фактично, належних документів не було. Для з'ясування ситуації навіть викликали працівників ветеринарної міліції -- щоб уже вивчали достовірність санітарної книжки. Тепер цією справою займається ветеринарна міліція", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні подешевшали м'ясо, масло та фрукти - Держстат

За словами Лецкалюка, у другій вантажівці інспекторів насторожив запах з кузова.

"Ще один "Мерседес" інспектори ДАІ зупинили біля Зборова. Машина, відверто кажучи, смерділа. Видно,  набралася запаху від тої перевозки. Якість цієї продукції одразу викликала підозру. Тому усе м'ясо розвантажили на бойні неподалік райцентру, там є спеціальні холодильники. А зразки цієї яловичини віддали на експертизу. Її результати будуть за кілька днів", - повідомив Микола Володимирович.

"Узагалі, вантажівки із м'ясом наші працівники зупиняють часто. Але якщо документи у порядку і всі сертифікати є – тоді їх ніхто не затримує.  Коли ж потрібних дозволів та актів немає – таку продукцію просто не можна допускати на прилавки магазинів", - резюмував Лецкалюк.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині виявили 5 тонн зіпсованого м'яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути