Ексклюзиви
пʼятниця, 24 січня 2020 12:15

На побачення ніхто не ходить: як живе в СІЗО підозрюваний у вбивстві Дарини Лук'яненко

На побачення ніхто не ходить: як живе в СІЗО підозрюваний у вбивстві Дарини Лук'яненко
Микола Тарасов із селища ­Іванівка на Одещині зізнався в ­убивстві односельчанки 11-­річної Дарини Лук'яненко. Пізніше заявив, що свідчення з нього вибили поліцейські. Фото: pushkinska.net

Підозрюваний у жорстокому вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко із селища Іванівка на Одещині Микола Тарасов понад місяць перебуває в Одеському СІЗО. Туди його перевели з Роздільнянського ізолятора тимчасового тримання.

Тарасов сидить у спільній камері ще з трьома ув'язненими. Скарг чи заяв від нього не надходило, повідомили у Південному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань і пробації Мін'юсту, передає "Пушкінська".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родина Тарасових зреклася сина-вбивці

Щодо побачень із родичами, то їх за час його перебування в СІЗО не було. Хоча їх не заборонено. Згідно із законодавством, можливі 3 зустрічі на місяць тривалістю від однієї до чотирьох годин за раз.

Також у відомстві додають, що Тарасов у СІЗО не працює. Він може це робити за власним бажанням і з дозволу суду або слідчого, однак поки що до праці він не притягувався.

Дарина Лук'яненко зникла 13 червня торік дорогою до школи. За тиждень її тіло знайшли у вигрібній ямі на подвір'ї приватного будинку родини підприємців Тарасових. У вбивстві зізнався молодший син подружжя – 22-річний Микола. За даними слідства, він затягнув дівчинку до себе в будинок і намагався зґвалтувати, але не зміг. Тоді вбив дівчинку, а щоб приховати сліди злочину, сховав тіло у вигрібній ямі. Миколі Тарасову інкримінують одразу 4 статті: замах на зґвалтування неповнолітньої, незаконне позбавлення волі, вбивство дитини й наруга над тілом загиблої. Йому загрожує довічне ув'язнення. На одному з судових засідань Микола Тарасов заявив, що своєї провини він не визнає. І що це поліцейські силою змусили його зізнатися в убивстві.

Зараз ви читаєте новину «На побачення ніхто не ходить: як живе в СІЗО підозрюваний у вбивстві Дарини Лук'яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути