четвер, 25 серпня 2011 22:22

На США насувається потужний ураган, 200 тисяч людей евакуйовано

На США насувається потужний ураган, 200 тисяч людей евакуйовано

Розпорядження про евакуацію не менше 200 тис. чоловік поширене в американському штаті Північна Кароліна в зв'язку з наближенням урагану "Айрін", губернатори штатів Нью-Джерсі і Вірджинія ввели режим надзвичайного стану.

Ураган вдарить по Північній Кароліні в суботу, зливові дощі, що супроводжуються ураганним вітром, можуть спостерігатися по узбережжю від Вірджинії до Нью-Йорка.

Мер Нью-Йорка Майкл Блумберг рекомендував мешканцям низинних районів вибрати місце для евакуації і підготуватися до можливої ??евакуації. На час максимального впливу урагану планується закрити нью-йоркської підземки.

Зараз ураган "Айрін" рухається від Багамських островів в напрямку північного заходу. Швидкість вітру в епіцентрі урагану становить 115 миль на годину.

Нагадаємо, в червні потужний торнадо обрушився на 19 населених пунктів Массачусетсу (США), в результаті чотири людини загинули, десятки отримали травми.

Зараз ви читаєте новину «На США насувається потужний ураган, 200 тисяч людей евакуйовано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути