пʼятниця, 11 вересня 2020 11:31

На сміттєвому полігоні спалахнула пожежа: що відомо
3

Пожежа спалахнула вночі
Фото: dp.dsns.gov.ua
До гасіння пожежі залучено 12 чоловік особового складу та3 одиниці пожежно-рятувальної техніки
Горів полігон твердих побутових відходів

У Кривому Розі вночі спалахнула пожежа. Поблизу однієї з шахт зайнявся полігон зі сміттям. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

"10 вересня, о 20:38, до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що на вулиці Симбірцева Саксаганського району міста Кривий Ріг горить полігон твердих побутових відходів. За викликом одразу було направлено чергові відділення 12-ї, 14-ї та 29-ї державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Також залучено техніку ТОВ "Екоспецтранс" (бульдозери для розгортання великогабаритного сміття), самоскид КРАЗ та техніку КП "Кривбасміськрводоканал". До гасіння пожежі залучено 12 осіб особового складу, 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління, техніку та працівників ТОВ "Екоспецтранс" та КП "Кривбасміськводоканал", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі столиці загорілася вежа 35-поверхової новобудови

Рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу. Деякі райони міста накрив ядучий сморід. Наразі рятувальники за допомогою бульдозерів розгрібають проходи між завалами для ліквідації осередків вогню.

Масштабна пожежа спалахнула на території підприємства "Розма" в Чернівцях, де виготовляють гумові вироби й полімерні труби. Дим від займання накрив пів міста.

Зараз ви читаєте новину «На сміттєвому полігоні спалахнула пожежа: що відомо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути